Picture
In aceste vremuri economice dificile, angajatorii sunt greu apasat pentru a oferi chiar si beneficii de baza pentru angajati. In timp ce un beneficiu cum ar fi masaj terapeutic la locul de munca poate parea scump, este de fapt o modalitate eficienta de a oferi angajatilor un beneficiu unic. In Marea Britanie, masaj birou nu are nevoie de o multime de spatiu si nu are nevoie de angajatul sa se dezbrace. Intr-o sesiune de 5 pana la 15 minut, masaj la birou se pot elibera de tensiune si o serie de alte simptome minore sau reclamatii fizice. In acest articol, vom discuta despre modul in care terapia prin masaj birou poate ajuta la imbunatatirea capacitatea angajatului de a se concentra, relaxa construit tensiune, imbunatatirea circulatiei, cresterea energiei si reduce sensibilitatea la raniri la miscari repetate.

Un masaj la birou poate ajuta la reducerea stresului Sa recunoastem: Multe medii de la locul de munca sunt oale sub presiune. De la termene nerezonabile clientilor dificile sau clientilor, lucratorii la nivel national trebuie sa de-stres si relaxati-va, daca numai pentru cateva minute. Din fericire, exista o versiune unica de masaj numit la fata locului scaun de masaj care pot oferi angajatilor cu un moment speciale individuale in fiecare saptamana, doua saptamani sau o luna, in mediul de lucru ocupat.

Iata cum functioneaza: Procesul de masaj la birou Terapie de masaj birou incepe atunci cand masaj maseuzele companiei ajunge la locatia dumneavoastra. Acest lucru poate fi biroul tau sau un eveniment off-site-ul ca un targ de sanatate. Odata ce angajatul este asezat confortabil (si pe deplin imbracat) in scaun, masaj la birou incepe. Terapeut masaj foloseste manipulare musculare abil sa se relaxeze acel sentiment tensionat si innodate. Terapeutul poate utiliza, de asemenea, terapie de presiune. De asemenea, cunoscut sub numele de presopunctura, acest tratament vechi, dar eficient utilizeaza presiune cu degetul ferm, dar bland pentru a elibera tensiunea si imbunatati circulatia.

O specialitate Terapie prin Masaj Tehnica a elibera tensiunea Arta de terapie de presiune utilizeaza puncte de presopunctura vechi de declansare pentru a elibera tensiunea si de a creste circulatia sangelui, sporind energia vietii corpului vital pentru a ajuta vindecarea. Acupunctura si presopunctura folosi aceleasi puncte, dar acupunctura foloseste ace, in timp ce presopunctura foloseste degetul de presiune bland, dar ferm. Presopunctura amelioreaza durerea, trauma, epuizare, si mentine stare buna de sanatate prin auto-ingrijire. De relaxare a corpului si ameliorarea stresului, presopunctura creste rezistenta la boli si promoveaza wellness. Energia este zone echilibrate si de mare stres, cum ar fi gat, umeri si spate sunt relaxate pentru angajatii care sufera masaj profund tesut la locul de munca.

Terapia prin masaj are beneficii reale si rezultate concrete Chiar daca beneficiile terapiei de masaj birou ar putea suna destul de mistic sau "New Age", nu exista nici o indoiala ca arta antica de masaj are o istorie lunga si de succes atunci cand vine vorba de ameliorarea dureri musculare, reducerea tensiunii si stresului, imbunatatirea claritate mentala si cresterea productivitatii pentru angajatii din intreaga Marea Britanie



Comments are closed.